Massage

Ontsnap aan de dagelijkse stress en gun jezelf een moment van pure ontspanning bij Grow4You.

We verwelkomen je graag je in een rustige en serene omgeving, waar je de drukte van het dagelijks leven even achter je kunt laten.

Waarom een ontspannende massage?

Wij begrijpen dat ontspanning essentieel is voor een gezond en evenwichtig leven.
Ook bij mentale problemen en het in stand houden van problemen bieden massages herstel van de menselijke gezondheid!
De ontspannende massages zijn ontworpen om niet alleen je lichaam te kalmeren, maar ook je geest te verfrissen.

Met zorgvuldig gekozen oliën en technieken zorgen we ervoor dat je je volledig kunt overgeven aan de weldadige sensatie van ontspanning. 

 

Bij Grow4You kunt u terecht voor de volgende massages:

Mindfulness Massage (60 min) € 59,50
Massage met onderarm techniek (60 min) € 59,50
Massage met onderarm techniek (30 min) € 35,00
Treatment Shinshiro (30 min) € 35,00
Treatment Shinshiro (50 min) € 62,50
Treatment Shinshiro (75 min) € 79,00
Treatment Ceylon (30 min) € 35,00
Treatment Ceylon (50 min) € 62,50
Treatment Ceylon (75 min) € 79,00
Coaching en massage naar keuze (90 min) € 90,00
Dagdeel coaching en massage naar keuze (+- 4 uren) € 250,00

Klik hier voor meer informatie over coaching en massage

Treatment Ceylon

'Beleef  pure geursensaties en ontspanning'

 

Een unieke behandeling waarbij je lichaam wordt gereinigd en verwend met de voedende Ceylon sheabutter. Bij Grow4You nemen we self-care serieus, en daarom bieden we een scala aan verwennerijen aan om jezelf te koesteren en te verwennen.

Tijdens onze Treatments Ceylon van 25 minuten krijg je een verfrissende rugreiniging, een zalige massage met de Ceylon sheabutter en een heerlijke scrub met Ceylon scrub voor de rug.

Wil je wat meer verwennerij? Kies dan voor de 50 minuten durende behandeling. En voor wie echt de ultieme ontspanning zoekt, is er de 75 minuten durende Ceylon treatment, inclusief een zalige hoofdhuidmassage als extraatje.

Laat jezelf meenemen naar het oude Ceylon met onze traditionele Ceylon Treatment. We maken royaal gebruik van sheabutter, waardoor je huid extra gevoed wordt. Naast de massage met sheabutter, geniet je van een verkwikkende scrub met milde zeezoutscrub en wordt je huid liefdevol verzorgd met onze traditionele Ceylon producten. Het resultaat? Een zijdezachte huid die straalt van vitaliteit.

Gun jezelf deze verwennerij en laat Grow4You je meenemen op een reis van luxe en ontspanning, waarbij je lichaam en geest volledig tot rust kunnen komen. Maak nu je afspraak en trakteer jezelf op een moment van pure verwennerij.

Treatment Shinshiro

'Pure verwennerij en ontspanning'


Een zalige behandeling omringd door de betoverende geuren van de Shinshiro TREATMENTS® producten. Dit is de unieke ervaring die je kunt beleven bij Grow4You Het is de perfecte manier om jezelf eens goed te verwennen en helemaal tot rust te komen.

Waarom niet eens kiezen voor de ultieme verwennerij met de Shinshiro treatment van 75 minuten? Meer dan een uur lang genieten op het hoogste niveau! Deze uitgebreide behandeling omvat niet alleen een heerlijke bodyscrub, maar ook een ontspannende massage van zowel rug, benen met als extra een massage van het decolleté, gezicht en het hoofd. Een totaalpakket van ontspanning! Tijdens de 25 (rug) en bij de 50 (rug en benen) minuten durende Shinshiro treatment is deze extra niet inbegrepen, maar je kunt nog steeds genieten van een zalige ervaring.

De reiniging van je rug gebeurt op traditionele wijze met de heerlijk geurende producten van TREATMENTS® Shinshiro. Vervolgens wordt er gemasseerd met de verzachtende Shinshiro massage olie, en tot slot wordt je huid verwend met de traditionele Shinshiro verzorgingsproducten.

Kortom, met een Shinshiro treatment bij TREATMENTS® geef je jezelf een geschenk van pure verwennerij en ontspanning. Waar wacht je nog op? Laat Grow4you je meenemen op een reis van luxe en herstel voor lichaam en geest.


Massage met onderarm techniek

'Ontspannend en activerend tegelijk'

Een massage met onderarm techniek wordt uitgevoerd met de onderarmen en er wordt gebruik gemaakt van de elleboog.

Het is een complete lichaamsmassage die een redelijke stevige aanpak kent. 

Met deze massage krijgt  het lichaam hernieuwde energie en wordt de bloedcirculatie geactiveerd.
Zo kunnen afvalstoffen weer worden afgevoerd

Breathfulness Massage

'Waarbij mindfulness en ademwerk gecombineerd wordt met een massage'

Binnen de Breathfulness Massage wordt bij elke stap de lichaamsbewustwording versterkt door stil te staan bij wat je voelt in je lichaam.
Een Breathfulness Massage zorgt dus niet alleen voor ontspanning maar het doel is daarnaast om bewust te zijn met aandacht en nodigt uit tot een diepe ademhaling. Zo leer je waar spanning zit die in stand gehouden wordt, voel je waar je blokkades zitten en leer je stagnaties (h)erkennen en makkelijker loslaten. Wij mensen leven voortdurend in ons hoofd en daardoor vergeten we te luisteren naar wat ons lichaam te vertellen heeft.

Door hier bewust van te worden leer je stress makkelijker herkennen en te luisteren naar je lichaam!

Binnen de massage zijn er drie pijlers:

Lichaamsbewustwording.

Lichaamsbewustwording ontstaat door bewust contact te maken met je lichaam en
te leren luisteren naar de signaleren die je lichaam geeft.

Ademhaling.

Door op je ademhaling te letten leer je waar je ademhaling zit.

Aanwezig zijn.

In de massage leer je te zijn in het hier en nu, met aandacht voor wat nu is.