Coaching

Maak kennis met onze holistische benadering van psychosociale coaching en begeleiding, geschikt voor alle leeftijden. Onze psychosociale coaching en begeleiding combineert bewezen methoden vanuit de psychologie, mindfulness en creatieve expressie met de toegevoegde dimensie van compassie. Of je nu vastloopt in school, werk of privé, bij Grow4you streven we ernaar om jou te ondersteunen bij het bereiken van persoonlijke groei en welzijn. Alles staat in het teken van liefde voor jezelf! Door het aanbieden van op maat gemaakte programma's die passend zijn bij de leeftijd, richten we ons op het versterken van zelfvertrouwen, mentale veerkracht, het verbeteren van stressmanagementvaardigheden en het bevorderen van een gezonde werk/school-privébalans. 

Bij Grow4you staat persoonlijke begeleiding en coaching centraal om jou te helpen je doelen te bereiken en veranderingen door te voeren in je leven. Het proces begint met een kennismakingsgesprek waarin we elkaar leren kennen en beoordelen of coaching bij Grow4you geschikt is voor jou. Dit gesprek biedt de gelegenheid om wederzijds vertrouwen op te bouwen en te zien of er een klik is.

Als beide partijen akkoord gaan, plannen we een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek bespreken we de formaliteiten en beginnen we met het in kaart brengen van jouw situatie. 

Op basis van deze informatie stellen we een plan op dat gericht is op het nemen van kleine stappen. Verandering kost tijd, vergt verbeelding en kracht, maar bovenal begint het vooral binnen in jou. Jij neemt de regie en moet actief aan de slag. Alleen praten over verandering leidt immers niet tot verandering.

Binnen het traject kun je zelf aangeven wat bij je past en wat niet. De coaching en begeleiding bij Grow4you maken gebruik van positieve psychologie en zelfcompassie en bieden opties zoals mindfulness, yin yoga, meditaties, spiegelsessies en massage*. *Kinderen en jongeren worden niet zonder toestemming van ouders gemasseerd!

Tijdens elke stap van het traject ondersteun ik je via gesprekken en via WhatsApp, zodat je altijd de begeleiding hebt die je nodig hebt om vooruit te komen. Samen werken we aan het realiseren van de verandering die jij voor ogen hebt.

Wil jij uit de negatieve spiraal en weer zelfvertrouwen krijgen? Weer zin in het leven krijgen en ontdekken wat je wel heel graag wilt.
Merk je dat jij (of je kind) wel een steuntje in de rug kan gebruiken?
De eerste stap is aan jou!

Grow4you biedt coaching en begeleiding bij o.a.

  • Emotieregulatie problemen
  • Laag zelfbeeld
  • Depressie/ burn-out
  • Stress
  • Hoog gevoeligheid
  • Sociale vaardigheden
  • Faalangsten
  • Gebrek aan veerkracht/overzicht
  • School/Loopbaan vragen
  • Autisme

Tarieven en vergoedingen:

Bij Grow4you kan coaching en begeleiding worden vergoed door de Jeugdwet of in sommige gevallen door de WMO dankzij een samenwerking met Vivere Coaching en Duore, mits er een verwijzing van de huisarts is. Zonder deze verwijsbrief wordt de coaching en begeleiding niet vergoed. De tarieven zonder verwijsbrief zijn als volgt:

- Kennismaking: Gratis
- Intake (1,5 tot 2 uur): €80,00
- Losse sessie (60 min): €60,00
Coaching en massage (90 min): €90,00
- Traject van 10 sessies (60 min) inclusief intake: €600,00

Deze tarieven bieden flexibiliteit voor degenen die zelf willen investeren in hun persoonlijke ontwikkeling zonder afhankelijk te zijn van een verwijzing of vergoeding.Mocht je meer informatie willen, dan kun je het onderstaand contact formulier invullen of bellen naar 0630026121.