Treatment Ceylon

'Beleef  pure geursensaties en ontspanning'

Het authentieke Ceylon is een weelderig eiland, waar de oude tempels en overweldigde groene natuur door de kolonisten als een ware schatkamer werd gezien. Ondanks de kolonisatie kon men in Ceylon de cultuur en rituelen in stand houden, al werden sommige rituelen zoveel mogelijk buiten in het zicht van de kolonisten gehouden. In de talloze grottempels op het eiland, bleven de bijzondere cultuur en rituelen in het geheim bestaan. 

Een van die rituelen is de heerlijke Ceylon Treatment, waarin de invloed van de ayurveda duidelijk in de massage naar voren komt. In plaats van grote hoeveelheden sesamolie werd er gemasseerd met de warme Shea Butter, die de huid voedt en zacht en soepel maakt. 

Ontdek deze verborgen eeuwenoude treatment en droom mee naar het authentieke Ceylon!

Tijdens onze Treatments Ceylon van 30 minuten krijg je een verfrissende rugreiniging, een zalige massage met de Ceylon sheabutter en een heerlijke scrub. Als afsluiter wordt je lichaam ingesmeerd met heerlijk bodylotion.

Wil je wat meer verwennerij? Kies dan voor de 60 minuten durende behandeling. En voor wie echt de ultieme ontspanning zoekt, is er de 90 minuten durende Ceylon treatment, inclusief een zalige hoofd en hoofdhuidmassage als extraatje.

Laat jezelf meenemen naar het oude Ceylon met onze traditionele Ceylon Treatment. We maken royaal gebruik van sheabutter, waardoor je huid extra gevoed wordt. Naast de massage met sheabutter, geniet je van een verkwikkende scrub met milde zeezoutscrub en wordt je huid liefdevol verzorgd met onze traditionele Ceylon producten. Het resultaat? Een zijdezachte huid die straalt van vitaliteit.

Gun jezelf deze verwennerij en laat Grow4You je meenemen op een reis van luxe en ontspanning, waarbij je lichaam en geest volledig tot rust kunnen komen. Maak nu je afspraak en trakteer jezelf op een moment van pure verwennerij.