Treatment Shinshiro

'Pure verwennerij en ontspanning'

In Japan maakt men al sinds mensenheugenis gebruik van de natuurlijke warm water bronbaden, de Onsen. Later in de steden maakte men gebruik van de Stentor, de authentieke badhuizen. In de streek Shinshrio wordt al zeker 3000 jaar op traditionele wijze rijst tegen de stijle berghellingen verbouwd. Ervaren maar weinig natuurlijke warm waterbronbaden, en in de kleine dorpjes was geen mogelijkheid voor een badhuis. Door het gebrek hieraan ontstond de Shinshiro Treatment. 

Deze eeuwenoude en bijzondere treatment start met een uitgebreide lichaamsreiniging, net als gebruikelijk was in de Sento. In plaats van een warm bad om de spieren na het harde werken te laten ontspannen, werd het lichaam intensief gemasseerd om de spieren weer in top vorm te krijgen voor een nieuwe dag hard werken en de geest klaar voor een goede en ontspannende nachtrust. 

Geniet van deze rustieke Shinshiro Treatment en droom mee naar het traditionele Japan!

Een zalige behandeling die in zijligging wordt uitgevoerd en waarbij je omringd wordt door de betoverende geuren van de Shinshiro TREATMENTS® producten. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de sutikkus die helpen om de knopen in de spieren los te maken. Dit is de unieke ervaring die je kunt beleven bij Grow4You Het is de perfecte manier om jezelf eens goed te verwennen en helemaal tot rust te komen.

Waarom niet eens kiezen voor de ultieme verwennerij met de Shinshiro treatment van 90 minuten? Meer dan een uur lang genieten op het hoogste niveau! Deze uitgebreide behandeling omvat niet alleen een heerlijke bodyscrub, maar ook een ontspannende massage van zowel rug, benen met als extra een massage van het decolleté, gezicht en het hoofd. Een totaalpakket van ontspanning! Tijdens de 30 (rug) en bij de 60 (rug en benen) minuten durende Shinshiro treatment is deze extra niet inbegrepen, maar je kunt nog steeds genieten van een zalige ervaring.

De reiniging van je rug gebeurt op traditionele wijze met de heerlijk geurende producten van TREATMENTS® Shinshiro. Vervolgens wordt er gemasseerd met de verzachtende Shinshiro massage olie, en tot slot wordt je huid verwend met de traditionele Shinshiro verzorgingsproducten.

Kortom, met een Shinshiro treatment bij TREATMENTS® geef je jezelf een geschenk van pure verwennerij en ontspanning. Waar wacht je nog op? Laat Grow4you je meenemen op een reis van luxe en herstel voor lichaam en geest.