Over:

Hey daar, mijn naam is Monique de Jong en samen met mijn partner en zoon deel ik mijn leven in het knusse Heerenveen. Naast mijn werk geniet ik van lezen, ontspanning, schilderen, creatief bezig zijn, de natuur en gezelligheid met vrienden.

Mijn reis tot hier was niet altijd even makkelijk. In mijn tienerjaren nam ik een paar verkeerde afslagen, belandde in een fase van faalangst en worstelde met een depressie. Het was een tijd waarin ik me te veel aantrok van wat anderen van me vonden en dat leverde mij veel angsten op. Gelukkig heb ik dankzij trainingen en therapieën veel geleerd. Het bracht me terug naar mezelf en veranderde mijn kijk op de wereld. Door de jaren heen ontdekte ik mijn passie voor coachen en masseren. Ik leerde enorm veel over het lichaam en de geest en hoe deze constant in verbinding met elkaar staat. Met heel veel liefde en enthousiasme ben ik daarom gestart met Grow4You.
Mijn eigen levenservaring en professionele opleidingen stellen me in staat om een echte connectie te maken met de mensen die ik begeleid. Ik ben gespecialiseerd in positieve psychologie, mindfulness, massages en creatieve benaderingen. Mijn aanpak komt recht uit het hart, gedreven door mijn intuïtie. Mijn doel? Jou laten zien hoe geweldig je bent en samen de positieve kanten van het leven ontdekken. Laten we samen op weg gaan, niet alleen om te werken aan jouw krachten, maar ook om te genieten van de kleine en mooie dingen in het leven. Ik kijk ernaar uit om jou te begeleiden op jouw pad naar welzijn en persoonlijke groei.

 

Lieve warme groeten,
Monique

De kernwaarden van Grow4You Coaching & Training zijn:

• Betrouwbaar

• Respectvol naar elkaar

• Begripvol

• Ethisch en integer

• Vertrouwen

• Oplossingsgericht.

 

Gevolgde relevante opleidingen:

HBO Bachelor Toegepaste psychologie Arbeid en Organisatie
HBO Programma jeugd en gezinsprofessional 
HBO Programma kindercoach 
Basis MBSR en MBCT Mindfulness & compassie trainer

 

SKJ registratienummer: 160005192
KVK nummer:  83206531
AGB code onderneming : 41529776 
AGB code persoonlijk: 98106787

 

Aanvullende cursussen en trainingen:

Autismecoaching 
Mindfulness en Yoga cursus 
Breathfulness/ Mindfulness Massage 
Massage onderarm technieken 
Basiskennis genderdysforie voor hulpverleners 
Opvoedcoach
Trainer Faalangst
Studentbegeleider
Mindfulness voor kinderen
Ervaringsdeskundige 

 

Daarnaast beschik ik over geldige EHBO en BHV certificaten en volg ik regelmatig intervisie bijeenkomsten bij.

Tevens ben ik aangesloten bij beroepsorganisatie Adiona, de NBTP (Nederlandse Beroepsvereniging voor Toegepast Psychologen) en ben ik een mooie samenwerking aangegaan met stichting Duore en Viverè Coaching. Meer informatie over Duore of Viverè Coaching ? Kijk op www.duore.nl   of https://viverecoaching.nl/