Coaching en Massage

Coaching en massage kunnen synergetisch samenwerken om een diepgaand gevoel van welzijn en groei te bevorderen. Hier zijn enkele manieren waarop ze kunnen samenwerken:

Verdieping van bewustwording:
Coaching kan helpen bij het vergroten van bewustzijn rondom persoonlijke patronen, belemmerende overtuigingen en emotionele blokkades die mogelijk worden vastgehouden in het lichaam. Massage kan dan fysieke spanning en blokkades in het lichaam vrijmaken, waardoor de effectiviteit van coaching wordt versterkt door een diepere bewustwording mogelijk te maken.

Verlichting van stress en spanning:
Massage is uitermate geschikt om stress te verminderen en spanning in het lichaam los te laten. Wanneer het lichaam ontspannen is, wordt het gemakkelijker om emotionele spanning los te laten en open te staan voor groei en verandering. Dit kan de effectiviteit van coaching vergroten door een ontvankelijker gemoedstoestand te creëren.

Versterken van zelfzorgpraktijken:
Massage kan dienen als een krachtige vorm van zelfzorg, waarbij je leert om te luisteren naar de behoeften van je lichaam en je jezelf toestemming geeft om te ontspannen en te herstellen. Coaching kan helpen bij het identificeren van persoonlijke behoeften en het ontwikkelen van een zelfzorgplan dat massage en andere vormen van zelfzorg integreert.

Integratie van lichaam en geest:
Massage kan helpen bij het creëren van een diepere verbinding tussen lichaam en geest, waardoor je leert meer in contact komen met je fysieke gewaarwordingen en emotionele reacties. Coaching kan dit proces ondersteunen door te werken aan het begrijpen en integreren van deze ervaringen in het bredere context van persoonlijke groei en ontwikkeling.

Ondersteuning van transformatie:
Massage en coaching kunnen samenwerken om jou te ondersteunen bij het doorbreken van belemmerende patronen en het bevorderen van persoonlijke transformatie. Terwijl coaching zich richt op het stellen van doelen, het ontwikkelen van strategieën en het overwinnen van obstakels, kan massage helpen bij het vrijmaken van emotionele en fysieke spanning die deze processen kan belemmeren.

Door coaching en massage te combineren, kan je een diepere en meer holistische benadering van persoonlijke groei en welzijn ervaren, waarbij zowel de geest als het lichaam worden verzorgd.


Inhoudt van de coaching en massage (4 uren):

Intake vooraf:

 • Tijdens het intakegesprek kunnen we samen je doelen en behoeften verkennen, evenals eventuele specifieke uitdagingen op het gebied van zelfliefde en zelfcompassie.
 • We zullen ook jouw huidige situatie en eventuele patronen die je hebt opgemerkt, bespreken.

Patronen (h)erkennen:

 • In deze fase zullen we dieper ingaan op de patronen die je hebt opgemerkt, met name die welke van invloed kunnen zijn op je vermogen om zelfliefde en zelfcompassie te ontwikkelen.
 • We zullen samen kijken naar hoe deze patronen zijn ontstaan en hoe ze je op dit moment beïnvloeden.

Spiegelsessie:

 • De spiegelsessie is een kans om in de spiegel te kijken en echt te observeren wat je ziet. We zullen werken aan het ontwikkelen van zelfacceptatie en het omarmen van jezelf, inclusief al je mooie eigenschappen en gebreken.
 • Deze sessie is gericht op het bevorderen van zelfwaardering en het loslaten van zelfkritiek.

Open your heart ritueel:

 • Dit ritueel is ontworpen om je eigen hart te helen. We zullen werken aan het ontwikkelen van een liefdevolle relatie met jezelf, waarbij je leert om vriendelijkheid en begrip naar binnen toe te sturen.
 • Dit ritueel bestaat uit een meditatie en je gaat je eigen gebroken hart helen. Dit om je te helpen verbinding te maken met je hart en je innerlijke zelf.

Massage naar keuze (45 min):

 • De massage is een moment van pure ontspanning en zelfzorg. Het stelt je in staat om in contact te komen met je lichaam en liefdevolle aandacht te schenken aan je fysieke welzijn.
 • Je kunt kiezen uit verschillende soorten massages, afhankelijk van waar je lichaam op dat moment behoefte aan heeft, zoals een ontspanningsmassage, TREATMENTS behandeling of een massage met onderarm techniek.

Het hele traject coaching en massage duurt ongeveer 4 uren en de kosten hiervoor zijn €250,00.

Dit is inclusief materiaal, koffie/thee en wat lekkers:

 • Tijdens onze sessie wordt gezorgd voor alles wat je nodig hebt om comfortabel en ontspannen te zijn, inclusief massagebenodigdheden en een rustgevende omgeving.
 • Je kunt ook genieten van verfrissingen zoals koffie, thee en wat lekkers om jezelf extra te verwennen tijdens onze tijd samen.

Dit programma is ontworpen om een holistische benadering te bieden voor het cultiveren van zelfliefde en zelfcompassie, waarbij zowel de geest als het lichaam worden verzorgd.

Reservering voor het programma is verplicht en is mogelijk via onderstaand contact formulier.

De coaching en massage van 90 min zijn los te boeken via de pagina Massage