Treatment arrangement

 

Het ultieme verwenarrangement bij Grow4you!
Een heerlijk verwen arrangement die fijn is om te geven of te ontvangen!

 

🌿 Treatments behandeling met 1 producten naar keuze

Bij ons arrangement heb je de keuze uit een Treatments behandeling met 1 producten naar keuze. Of je nu hunkert naar een authentieke Ceylon treatment of liever de rustieke Shinshiro Treatment wil ervaren, bij Grow4you wordt je wens werkelijkheid.

 

💆‍♀️ Ceylon Treatment:
Laat jezelf meenemen naar het oude Ceylon met onze traditionele Ceylon Treatment. We maken royaal gebruik van sheabutter, waardoor je huid extra gevoed wordt. Naast de massage met sheabutter, geniet je van een verkwikkende scrub met milde zeezoutscrub en wordt je huid liefdevol verzorgd met onze traditionele Ceylon TREATMENTS® producten. Het resultaat? Een zijdezachte huid die straalt van vitaliteit.

 

🍵 Shinshiro Treatment

Of geniet van een zalige behandeling omringd door de betoverende geuren van de Shinshiro TREATMENTS® producten. Dit is de unieke ervaring die je kunt beleven bij Grow4You. Het is de perfecte manier om jezelf eens goed te verwennen en helemaal tot rust te komen. De reiniging van je rug gebeurt op traditionele wijze met de heerlijk geurende producten van TREATMENTS® Shinshiro. Vervolgens wordt er gemasseerd met de verzachtende Shinshiro massage olie, en tot slot wordt je huid verwend met de traditionele Shinshiro verzorgingsproducten.

 

Verras jezelf of iemand anders dit jaar met een heerlijk cadeau en droom weg met èèn van de twee heerlijk treatment ervaringen!
Voor slechts €67,50 euro van 60 min geniet je van dit exclusieve arrangement!
Boek nu bij Grow4you!